Barcelona

Montilla reitera que el pitjor de la crisi ja ha passat

El candidat del PSC, José Montilla, ha reiterat avui davant d'un fòrum de marcat contingut econòmic que el pitjor de la crisi ja ha passat i que el país ha d'encarar reformes del sistema productiu que apostin per la formació i també polítiques de cohesió pel repte que suposa que ara a Catalunya hi ha un milió i mig més de nouvinguts que han arribat en els últims deu anys. Uns reptes que per a Montilla només pot afrontar el PSC davant de les propostes poc realistes de la resta de candidats.

Actualitzat
José Montilla ha dit que "els nostres problemes no s'esfumaran per art de màgia, ni gràcies al concert econòmic ni a la independència, ni tampoc gràcies a la criminalització de la immigració o atiant una falsa guerra de llengües que no existeix".

Montilla també ha lamentat que el candidat d'Esquerra, Joan Puigcercós, faci servir tòpics com a missatge electoral per haver dit que a Andalusia no es paguen els mateixos impostos que aquí. "Enfrontar comunitats i cultures per benefici electoral o per rèdit fàcil d'un titular ho ha fet la dreta durant tota la legislatura i quan ho fa l'esquerra és igual de criticable i de lamentable, ha afirmat.

Montilla ha tingut el suport del conseller d'Economia, Antoni Castells, que l'ha presentat com l'únic candidat que pot garantir cohesió, reformes i una veu forta de Catalunya a Madrid que parli clar i sense hipoteques.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut