Tortosa

Montilla qualifica Mas de "perdonavides" i assegura que amb el PSC hi haurà un govern seriós

Des de Tortosa i acompanyat pel cap de llista del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté, el candidat del PSC, José Montilla, ha volgut defensar el paper que va tenir el seu partit en la derogació del Pla Hidrològic. Montilla també ha definit el PSC com un partit plural i ho ha fet contraposant-lo a les polítiques de Convergència i Unió. Montilla ha dit que els nacionalistes es pensen que Catalunya és de la seva propietat i ha qualificat Mas de "perdonavides". Ha presentat el PSC com l'única garantia per derrotar la dreta i perquè, després de les eleccions, hi hagi un govern seriós. Al matí, Montilla ha esmorzat amb Laporta, tal com també ho va fer ahir Artur Mas.

Actualitzat

En l'acte a Tortosa Montilla ha qualificat Artur Mas de "perdonavides", i ha assegurat que "s'omple la boca dient que estima Catalunya" i que el seu amor és "platònic". El socialista ha subratllat que CiU provoca "por" en alguns sectors de la societat perquè "van amenaçant" les cooperatives, la televisió i l'administració de la Generalitat.

Montilla ha assegurat sentir-se "com a casa" durant la seva visita a les Terres de l'Ebre i amb autoritat per "anar amb el cap ben alt", després de la derogació del Pla Hidrològic.

Si ahir Joan Laporta esmorzava amb Artur Mas, avui ho feia amb José Montilla durant una hora i mitja. Tots dos han comentat, entre molts altres temes, una entrevista al candidat socialista publicada en un diari esportiu, on Montilla parla de com el Barça ajuda a integrar els immigrants.

Acte multitudinari a Badalona

Després d'esmorzar, el presidenciable socialista ha retret des de Badalona al convergent Mas que el seu partit manté una constant "exclusió i patrimonialització preocupant" de Catalunya i que a Mas se li entreveu una "tendència autoritària".

El socialista creu que Mas "es va passar de la ratlla" quan va li va dir que ell era candidat gràcies a la política d'integració empresa per la federació nacionalista durant els anys de Pujol. No obstant, Montilla ha dit que "afortunadament, els catalans s'han adonat de les mentides, manipulacions, prepotència i arrogància de CiU", perquè ara "s'ha tret la careta i ha mostrat la seva autèntica cara". 

Davant les prop de mil persones que han acudit al Poliesportiu Llefià, ha manifestat sentir-se optimista pel resultat de les eleccions i s'ha mostrat convençut que CiU aspira a pactar amb el PP, tot i que també ha desacreditat un possible front nacionalista.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut