Barcelona

Montilla no qüestionarà l'obra de govern de Maragall i la valora com "un actiu del PSC"

El primer secretari del PSC i futur candidat del partit a la presidència de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat que no pensa "qüestionar el govern de Pasqual Maragall, perquè és el govern del PSC" i també el seu propi govern. Montilla ha reiterat que "malgrat els incidents i el soroll", l'obra de govern és "molta i molt valuosa". Pel ministre d'Indústria, aquesta obra de govern "és un actiu de Maragall, del seu govern i dels partits que, com el PSC, estan darrere d'aquest govern". És per això que Montilla creu que "no tindria cap sentit" criticar-la.

Actualitzat

El presidenciable del PSC ha anunciat que durant la campanya electoral de la propera tardor aprofitarà per "explicar les coses que s'han fet en aquesta legislatura" i s'ha mostrat plenament convençut que Maragall, "com ja ha dit públicament" en diverses ocasions, "donarà absolut i ple suport al PSC, que és el seu partit, i al candidat del PSC".

Montilla ha fet aquestes declaracions després d'entrevistar-se amb els rectors de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques, que ha representat l'última entrevista de la ronda de trobades amb sectors importants de la societat per escoltar-ne les inquietuds.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut