Montilla diu que no té constància que Iberia vulgui abandonar l'aeroport del Prat

El ministre d'Indústria, José Montilla, no té constància que Iberia vulgui abandonar l'aeroport del Prat. Ho ha dit aquest dimecres a la nit al Congrés dels Diputats en resposta a una pregunta del president del grup d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós. El ministre, a més, ha assegurat que si es donés el cas, no faltarien candidats per omplir el buit, en una clara referència a l'anunci de Vueling per quedar-se amb els drets de vol que Iberia abandoni.<br>
Montilla diu que no té constància que Iberia vulgui abandonar l'aeroport del Prat
Madrid

Montilla diu que no té constància que Iberia vulgui abandonar l'aeroport del Prat

El ministre d'Indústria, José Montilla, no té constància que Iberia vulgui abandonar l'aeroport del Prat. Ho ha dit aquest dimecres a la nit al Congrés dels Diputats en resposta a una pregunta del president del grup d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós. El ministre, a més, ha assegurat que si es donés el cas, no faltarien candidats per omplir el buit, en una clara referència a l'anunci de Vueling per quedar-se amb els drets de vol que Iberia abandoni.
Actualitzat
El govern espanyol no veu indicis que facin pensar que Iberia vulgui reduir vols a l'aeroport del Prat. Així ho ha dit el ministre d'Indústria, José Montilla, que ha afegit que no poden valorar aquesta possibilitat per dues raons: perquè no en tenen constància i perquè es tractaria de la resolució d'una empresa privada.
El ministre, a més, ha assegurat que si es donés el cas, no faltarien candidats per omplir el buit, en una clara referència a l'anunci de Vueling per quedar-se amb els drets de vol que Iberia abandoni.

Montilla ho ha dit durant la sessió de control del Congrés, en resposta a una pregunta del diputat d'ERC Joan Puigcercós. Els republicans també han demanat que si finalment Iberia pren aquesta decisió, el govern central negociï amb la companyia per evitar-ho.