Barcelona

Montilla diu que desconeixia el vídeo de l'orgasme, però que ja li està bé si estimula el vot

El candidat del PSC, José Montilla, ha apuntat un dels objectius en matèria de seguretat: posar més mà dura contra els lladres reincidents amb la creació d'una oficina específica. Per Montilla, cal evitar la impunitat i ha citat exemples, alguns amb Convergència implicada.

Actualitzat
José Montilla ha dit que "evidentment que la llibertat té uns límits. No es pot construir en espais naturals protegits o evitar pagar els impostos o permetre que una força política utilitzi una institució cultural i centenària en benefici propi".

En una conversa informal, Montilla també s'ha referit al vídeo de les Joventuts Socialistes en què una noia té un orgasme, un orgasme votant per Montilla, i que el mateix candidat ha afirmat per TV3 que no coneixia. Ara bé, també ha comentat que ja li està bé, si això estimula el vot. "No sé de qui és aquest vídeo. Segur que és de les Joventuts Socialistes? Diu que votar és un plaer? Bé, si serveix perquè vagi més gent a votar, ja m'està bé." De fet, una de les prioritats del PSC és convèncer molts indecisos d'esquerres perquè vagin a votar el dia 28.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut