Montilla avisa que Catalunya necessita Espanya i Europa per sortir de la crisi

El presidenciable dels socialistes, José Montilla, diu que no espera cap promesa de Zapatero i que únicament desitja que segueixi lluitant contra la crisi. Segons Montilla, no en sortirem sols, sinó que necessitem sumar esforços amb Espanya i Europa.

Actualitzat
José Montilla ha explicat a Catalunya Ràdio que del míting final del PSC, al Sant Jordi, no n'espera cap promesa concreta de Zapatero però sí el següent: "No li he demanat específicament res més enllà que continuar lluitant contra la crisi econòmica. Sumant esforços. Aquesta crisi és tan greu que nosaltres sols no ens en sortirem. Ens en sortirem amb Espanya i Espanya, amb la resta d'Europa. Espanya sola tampoc se'n sortirà."

I el conseller Antoni Castells assegura que la possibilitat de continuar al capdavant d'Economia si el PSC governa és coherent i ha reiterat el seu suport a Montilla. Castells ha recordat que ja va dir que "seguiria fent política tota la vida" i que també es va comprometre amb el president Montilla "a ajudar-lo en tot el que pogués", i està fent-ho.

D'altra banda, el PSC ha portat al Suprem el recurs contra la prohibició del cara a cara de la Junta Electoral.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut