Declaracions a "El secret", de Catalunya Ràdio

Montilla afirma que el frau de Millet al Palau de la Música li "remou els budells"

José Montilla s'ha declarat consternat pel frau milionari al Palau de la Música, que ha confessat l'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Fèlix Millet. En declaracions al programa "El secret", de Catalunya Ràdio, el president de la Generalitat ha admès que l'escàndol li "remou els budells" per "l'actitud d'absoluta deslleialtat" que han reconegut els exresponsables de la institució. Ara bé, ha remarcat que el Palau de la Música és un organisme privat i ha al·legat que desconeixia l'informe de la Sindicatura de Comptes, que l'any 2002 ja va alertar de possibles irregularitats al Palau.

Actualitzat
"Jo fa 6 anys era alcalde de Cornellà i per tant no conec aquests informes", ha explicat el president. De tota manera, ha insistit que la del Palau és "una institució privada sobre la qual hi ha una certa capacitat de tutela, però que no deixa de ser privada i responsabilitat dels seus patrons".

El president de la Generalitat ha reconegut que li regira l'estómac que hi hagi "gent que s'aprofiti d'un càrrec per benefici propi, amb recursos que, en alguns casos són institucionals, però la majoria són de patrocinadors i de mecenatge. I ha lamentat "l'actitud d'absoluta deslleialtat" de l'expresident de la fundació, Fèlix Millet.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut