La plaça Jaume I, a Monells, un dels espais que surten a "8 apellidos catalanes" (Google maps)
La plaça Jaume I, a Monells, un dels espais que surten a "8 apellidos catalanes" (Google maps)
Monells

Monells ja nota els efectes de l'èxit de "8 apellidos catalanes"

Des de l'estrena de la pel·lícula, el municipi ha multiplicat el seu nombre de visitants i l'ajuntament ja treballa en alguna oferta per aprofitar turísticament el fenomen

RedaccióActualitzat

A Monells, al Baix Empordà, ja es noten els efectes de l'èxit de la pel·lícula "8 apellidos catalanes". Des de l'estrena de la pel·lícula, divendres passat, el municipi ha multiplicat el seu nombre de visitants.

Els visitants busquen els diferents llocs que surten a "8 apellidos catalanes" per fotografiar-los. Alguns d'ells són la plaça Jaume I, inundada d'estelades a la pel·lícula. Una altra de les noves atraccions turístiques de Monells és el bar restaurant que apareix al film, Ca l'Arcadi. La seva propietària, la Iolanda, ha notat molt els efectes des de l'estrena.

"Ha vingut gent a preguntar si aquest era el bar que surt a la pel·lícula. I fotos,  fotos i fotos... Pensava que primer vindrien els d'aquí a prop i després els de fora. Però els primers que van venir eren d'Albacete i els segons, de Tenerife. Estaven per aquí, han vist l'estrena aquí i han visitat el poble."

Davant d'això, Salvi Casas, l'alcalde, ha explicat que l'ajuntament treballa en alguna oferta per aprofitar turísticament aquest fenomen.

"Treballarem amb l'àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal per fer una actuació conjunta. És a dir, amb els hostalers de la zona,  fer una proposta conjunta com, per exemple, el menú gastronòmic de la pel·lícula o alguna cosa així."

De fet, "8 apellidos catalanes" ja és la millor estrena espanyola d'aquest 2015. La comèdia dels tòpics regionals, ara traslladada a una Catalunya independent, repeteix la parella de guionistes formada per Borja Cobeaga i Diego San José i compta amb les incorporacions de Berto Romero, Rosa Maria Sardà i Belén Cuesta.

Anar al contingut