Incident protocol·lari en el besamans
Incident protocol·lari en el besamans

La Moncloa sobre l'incident protocol·lari: "Ha seguit les indicacions de la Casa del Rei"

Actualitzat

Explicacions sobre què ha passat amb l'incident protocol·lari en el besamans amb Pedro Sánchez i la seva dona, Begoña Gómez, en la seva primera recepció reial amb motiu del 12 d'octubre com a president del govern espanyol. Després de saludar els reis d'Espanya, tots dos s'han situat al costat de la reina, i el servei de protocol els ha advertit que no podien ser allà.

 

Posteriorment, des de La Zarzuela s'ha assegurat que Sánchez i la seva dona han seguit les indicacions del personal de protocol, que havia dit a tots els poders de l'Estat que es quedessin breument al costat dels Reis.

 

Fonts de La Moncloa han traslladat la responsabilitat de la relliscada protocol·lària a La Zarzuela i han negat que Sánchez hagi tingut cap intenció d'alterar el protocol.

"En tot moment el president del govern espanyol ha seguit les indicacions de la Casa del Rei."

El mateix Sánchez ja havia dit després de l'incident en una conversa informal amb els periodistes que només havia seguit les indicacions del personal de la Casa del Rei.

La situació ha estat confusa perquè Sánchez i la seva dona s'han col·locat al costat dels reis després de saludar-los i la presidenta del Congrés, Ana Pastor, els ha saludat també, abans que una persona de protocol els hagi dit que no podien ser allà.

ARXIVAT A:
12-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut