Mollet nega que cobrés comissions per l'adjudicació de Decathlon i portarà els autors d'aquestes acusacions a la Fiscalia

ACN Mollet del Vallès.-El govern de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) posarà en coneixement de la Fiscalia totes les informacions "falses" que en els darrers dies s'han difós a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació sobre l'existència d'irregularitats en l'adjudicació del polèmic solar de Decathlon. L'equip de govern considera "intolerable" que es posi en dubte l'ús que es fa dels recursos públics i per aquest motiu adverteix als autors d'aquestes acusacions que els portarà davant la justícia. En aquest sentit ha assegurat que els serveis jurídics municipals estan treballant per recavar totes aquestes informacions. L'objectiu, apunten fonts municipals, és esvair els dubtes i demostrar "l'honestedat" del govern local.

El govern de Mollet del Vallès ha carregat contra les persones i entitats que en els darrers dies han emès informacions "falses" al voltant de l'adjudicació de Decathlon, i s'ha mostrat especialment molest amb aquelles acusacions que diuen que "hauria obtingut un rèdit econòmic" amb aquesta operació. Per aquest motiu ha demanat als serveis jurídics municipals que comencin a reunir tots aquests comentaris i afirmacions. "Portarem a la Justícia als autors d'aquestes acusacions que qüestionen l'honestedat, l'honorabilitat i la integritat de l'equip de govern", indiquen els responsables municipals.

Anar al contingut