Els participants han pogut escollir entre 278 novetats editorials
Els participants han pogut escollir entre 278 novetats editorials
Barcelona

Moliner, Amela i Escalas guanyen La Llança de Sant Jordi d'Òmnium

8.000 votants han participat en la 6a edició del guardó organitzat per Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana

RedaccióActualitzat

Un any més, Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana ofereixen la festa La Llança de Sant Jordi. En aquesta sisena edició, 8.000 lectors han votat els seus llibres preferits de cara a Sant Jordi. Els més votats en la categoria de ficció són "Abans que el teu record es torni cendra", de Maria Escalas, "Tot això ho faig perquè tinc molta por", d'Empar Moliner, i "La filla del capità Groc", de Víctor Amela. La no-ficció l'encapçalen "Superfoods", de Carla Zaplana, "Educar sense cridar", d'Alba Castellví, i "Els internats de la por", de Montserrat Armengou i Ricard Belis.

Els participants han pogut escollir entre 278 novetats editorials i han emès 13.000 vots, repartits entre les categories de ficció, no-ficció, infantil i juvenil i millor coberta.

La Llança de Sant Jordi és un projecte impulsat per Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana amb l'objectiu de promoure el llibre en català a través de la participació dels lectors.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut