Madrid

Molina treballarà per situar la cultura espanyola al lloc que li correspon al món

La fins avui ministra de Cultura, Carmen Calvo, ha traspassat el càrrec al nou titular del departament, César Antonio Molina. Molina ha destacat que la cultura espanyola és una cultura universal i que treballarà per situar-la al lloc que li correspon.

Actualitzat
La ministra sortint, Carmen Calvo, ha fet en el seu discurs de comiat una defensa a la política cultural entesa com a servei públic. Calvo ha destacat alguns dels projectes que ha dut a terme al capdavant del departament, entre els quals el retorn dels anomenats "papers de Salamanca" a la Generalitat de Catalunya o la polèmica llei del cinema.

El nou titular del Ministeri de Cultura, César Antonio Molina, s'ha qualificat a si mateix com un més del món de la cultura i ha assegurat que des d'aquesta nova responsabilitat no farà res més que no hagi fet fins ara. Ha assegurat que treballarà amb imaginació i escoltant tothom amb l'objectiu de col·locar la cultura espanyola en el lloc que li pertoca al món. "La nostra cultura és una cultura universal i ens hem de col·locar en el lloc en el qual hem de ser en el món. I hem de ser també el motor de totes aquelles persones que parlen i s'expressen en la nostra llegua".

El ministre d'Exteriors, Miguel Ángel Moratinos, la flamant titular d'Administracions Públiques, Elena Salgado, i la vicepresidenta del govern, María Teresa Fernández de la Vega, han assistit a aquest traspàs de carteres.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut