Londres

Mohamed al-Fayed tira la tovallola en la lluita al voltant de la mort de Lady Di i el seu fill

El multimilionari egipci Mohamed al-Fayed ha posat fi a una lluita de deu anys per intentar demostrar que la mort del seu fill "Dodi" i de Lady Di va ser fruit d'una conspiració. Al-Fayed ha anunciat que abandona la batalla legal just l'endemà que un jurat popular va considerar que la mort de la parella va ser un homicidi per imprudència del xofer del vehicle, dels "paparazzi que els seguien i que també hi va tenir a veure que no portessin cordat el cinturó de seguretat. "Sóc un pare que ha perdut el seu fill i que ha fet tot el possible durant deu anys", ha afirmat el magnat de Harrods, que ha dit que acceptava "amb reserves" el veredicte del jurat.

Actualitzat
En una entrevista a la cadena de televisió ITV, Mohamed al-Fayed ha confessat que està "cansat" per continuar lluitant, tot i que els seus advocats li han dit que encara té opcions: "Ja n'he tingut prou. Deixarà la resta en mans de Déu per aconseguir la meva venjança. No faré res més, s'ha acabat". El magnat ha afegit que "després de pensar-ho molta estona, he decidit que crec que és el moment d'acceptar el veredicte, però amb un grapat de coses que no aprovaré al 100%".

Al-Fayed creu que el jutge encarregat del cas no ha explorat tots els aspectes del cas. Sí que s'ha mostrat satisfet perquè el jurat hagi conclòs que la mort del seu fill i de la princesa de Gal·les no va ser un accident, sinó un homicidi: "Això em provoca una gran satisfacció perquè prova l'argument que el meu fill i Diana van ser assassinats".

El multimilionari i propietari dels grans magatzems Harrods, de Londres, ha defensat des del primer moment que la parella va ser víctima d'un complot tramat pel príncep Felip, marit de la reina Isabel II, i que van dur a terme els serveis secrets britànics. L'objectiu de pla hauria estat evitar que la princesa i mare del futur rei d'Anglaterra es casés amb un musulmà.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut