Unes 20 models, amb tot tipus de cossos i colors de pell han desfilat acompanyant a Krystyana (@khrystyana)
Unes 20 models, amb tot tipus de cossos i colors de pell han desfilat acompanyant a Krystyana (@khrystyana)

Models de talles grans ocupen Times Square per protestar contra Victoria's Secret

La protesta al carrer de Nova York volia reivindicar els diferents cànons de bellesa

RedaccióActualitzat

El Times Square paralitzat en contra de Victoria's Secret. Unes 20 models, amb tot tipus de cossos i colors de pell, han desfilat pels carrers de Nova York per reivindicar els diferents cànons de bellesa.

L'organitzadora ha estat la model de talles grans Khrystyana, que a través de les xarxes socials ha difós imatges de la desfilada. La model ha compartit un missatge d'agraïment a les assistents:

"I així va passar! Vull expressar la meva gratitud a totes les dones que desfilaven per TOTES nosaltres. Sí, va fer fred, va ser horrible, però la nostra calorosa energia ens va guiar i vam organitzar un espectacle inoblidable. Volem que totes les dones se sentin empoderades, fortes, maques! Cap mitjà hauria de dictar-vos què teniu de dolent i com hauríeu de canviar. El vostre cos sap millor el que necessiteu i es mereix ser el vostre amic més proper. DONES us estimem! Gràcies per conduir des de molt lluny, volant des de lluny per a aquest esdeveniment i moltes gràcies per veure'ns en directe des de tants països!"

El moviment, identificat i compartit a Instagram amb el hastag  #TheRealCatwalk ("la passarel·la real"), volia representar totes les dones i aconseguir que ningú se sentís malament en veure les models de Victoria's Secret. L'activista ha agraït a la també model Page Noel que tingués la idea de fer la passarel·la en aquell moment:

 

 

PART III "pyramid" by @abbeydrucker #theREALcatwalk#diversity #inclusion #everybodyisbeautiful #forwomen #womenempowerment

A post shared by BodyPositive Activist | Model (@khrystyana) on

 

Altres models també han compartit imatges de la passarel·la improvisada. Diferents talles, races i colors de pells s'han pogut veure als carrers de Nova York:

 

 

 

ARXIVAT A:
Feminisme
Anar al contingut