Canes

"Mitjanit a París", el nou film de Woody Allen, dóna el tret de sortida al Festival de Canes

Aquest dimecres comença la 64a edició del Festival de Canes. La inaugurarà el nou film de Woody Allen, "Mitjanit a París", una comèdia romàntica amb Owen Wilson i Marion Cotillard, en què apareix la primera dama francesa, Carla Bruni. Entre les vint pel·lícules que lluitaran per la Palma d'Or del Festival de Canes hi figuren les noves produccions de Lars von Trier, Nanni Moretti, Terrence Malick i Pedro Almodóvar, que hi presenta "La piel que habito".

Actualitzat
Tot està a punt a la turística i cinèfila ciutat francesa de Canes per a l'obertura d'una nova edició del festival de cinema que porta el seu nom. El jurat, presidit per l'actor Robert de Niro, s'ha reunit en un luxós hotel. L'únic guardó que ja es coneix és la Palma d'Honor, que s'atorgarà al director italià Bernardo Bertolucci.

En deu dies s'hi veuran 80 pel·lícules, 56 dins de la selecció oficial, però només 20 opten a la preuada Palma d'Or, a la qual concorren noms tan reconeguts com els de Lars von Trier, amb "Melancholia", Terrence Malick, amb "The Tree of Life", o Pedro Almodóvar, amb "La piel que habito". El director manxec torna al festival amb la seva personal adaptació de la novel·la "Tarántula", de Thierry Jonquet, protagonitzada per Elena Anaya i Antonio Banderas, qui, 11 anys després d"Átame", torna a trobar-se amb el director manxec.

El certamen l'inaugurarà "Mitjanit a París"
. Hi assistirà el mateix Woody Allen, i alguns dels actors que protagonitzen aquesta comèdia romàntica ambientada a París. Tot i així, la gran expectació, Carla Bruni, ha assegurat que no hi assistirà per motius personals i professionals, tot i que es diu que podria estar embarassada de pocs mesos. El 25 d'abril passat, la revista "Closer" va publicar en portada el rumor del possible embaràs de la primera dama, però no s'ha confirmat des de cap font oficial, la qual cosa fa pensar que esperen que es compleixin els tres mesos per confirmar la notícia.

Després dels seus primers passos amorosos a la Barcelona de Vicky i Cristina, aquesta vegada Allen desplaça dos turistes nord-americans a la ciutat de la llum. El film, produït per Mediapro, s'estrenarà divendres als nostres cinemes.

Al-Fayed porta la mort de Dodi i Diana a Canes

A Canes també s'hi podrà veure "Unlawful Killing" ("Execució il·legal"). Un documental en què Mohammed Al-Fayed ofereix la seva pròpia versió de la mort del seu fill Dodi i la princesa Diana de Gal·les, morts per un accident de trànsit a l'agost del 1997. L'expropietari de Harrods viatjarà a Canes divendres per projectar el polèmic documental dirigit i produït per l'actor i "showman" Keith Allen. De totes maneres, segons informa el diari britànic "The Independent", la pel·lícula es projectarà davant d'una audiència reduïda formada exclusivament per periodistes i distribuïdors.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut