Portada de la revista "Enderrock"
Portada de la revista "Enderrock" amb els Buhos com a protagonistes
Barcelona

Mishima i Els Amics de les Arts lideren els 50 millors discos de l'any dels Enderrock

La llista dels millors discos de la crítica dels Premis Enderrock també premien: Maria Arnal i Marcel Bagés, Núria Graham, Kepa Junkera i La Folie

RedaccióActualitzat

Els grups Mishima I Els Amics de les Arts encapçalen la llista dels 50 millors discos de l'any dels Premis Enderrock 2018, els guardons de la música catalana elegits per 25 crítics.

Mishima rep un doble reconeixement com a millor disc de l'any i millor disc de pop rock, per "Ara i cap de bestiar", mentre Els Amics de les Arts ha guanyat el premi al millor artista del 2017 pel seu quart disc, "Un estrany poder", i per una gira que els ha portat per tot Catalunya.

El podi de la crítica es completa amb el duet Maria Arnal i Marcel Bagés com a millor disc de cançó d'autor. La crítica també renova l'aposta per l'osonenca Núria Graham com a millor disc en llengua no catalana i escull el disc de Kepa Junkera com a millor treball de folk, i La Folie com a artista revelació.

Els Premis Enderrock 2018 de la crítica són els següents:

  • Millor disc de l'any i millor disc de pop rock: Mishima, per "Ara i res".
  • Millor artista de l'any: Els Amics de les Arts, per "Un estrany poder".
  • Millor disc de cançó d'autor: Maria Arnal i Marcel Bagés, per "45 cervells i un cor".
  • Millor disc en llengua no catalana: Núria Graham, per "Does it Ring a Bell?".
  • Millor disc de folk: Kepa Junkera, per "Fok".
  • Millor artista revelació: La Foliï, per "Foliecitat".

El pròxim 9 de gener s'obrirà al web de la revista "Enderrock" la primera ronda de votació popular. L'Auditori de Girona serà l'escenari que acollirà el 8 de març la vintena edició de la gala dels Premis Enderrock.

Anar al contingut