Natació

Mireia Belmonte obté la plata en els 400 metres estils i suma la tercera medalla als Mundials de Barcelona

Mireia Belmonte ha tancat la seva participació als mundials de natació amb una nova medalla. La nedadora badalonina ha aconseguit la plata a la prova de 400 metres estils i ha batut el rècord d'Espanya de la distància. Aquesta és la tercera medalla de Belmonte en aquest Mundial després del bronze als 200 estils i la plata als 200 papallona i la dotzena de la delegació espanyola, totes aconseguides per dones.

Actualitzat
Mireia Belmonte ha tancat la seva participació als Mundials de natació amb una nova medalla. La nedadora badalonina ha aconseguit la plata a la prova de 400 metres estils i ha rebaixat en dos segons el seu rècord d'Espanya de la distància. Aquesta és la tercera medalla de Belmonte en aquest mundial després del bronze als 200 estils i la plata als 200 papallona i la dotzena de la delegació espanyola, totes aconseguides per dones.

Belmonte, que ha nedat la prova una mica empiocada per unes molèsties al coll, ha tret forces malgrat el cansament acumulat i només s'ha vist superada per l'hongaresa Katinka Hosszu, or en els 200 i els 400 estils. La tercera posició del podi ha estat per a la nord-ameirca Elisabeth Beisel. Belmonte ha participat en 7 especialitats i ha arribat a 6 finals. Tot un èxit per a aquesta nedadora, que ja pensa en la pròxima Copa del Món, a Berlín.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut