Jocs Olímpics

Mireia Belmonte es queda fora de la final dels 400 lliures en fer el 13è millor temps de les sèries

La badalonina Mireia Belmonte no nedarà a la final dels 400 lliures. En les sèries eliminatòries ha fet un temps de 4.08.23, el tretzè de totes les participants. L'espanyola Melanie Costa s'ha quedat a un esglaó de la final en fer el novè temps. La millor finalista, de les vuit que hi ha, ha estat la francesa Camille Muffat amb un crono de 4.03.29.

Actualitzat
La badalonina Mireia Belmonte no nedarà a la final dels 400 lliures. En les sèries eliminatòries ha fet un temps de 4.08.23, el tretzè de totes les participants. L'espanyola Melanie Costa s'ha quedat a un esglaó de la final en fer el novè temps. La millor finalista, de les vuit que hi ha, ha estat la francesa Camille Muffat amb un crono de 4.03.29.

La nota de color de la matinal l'ha donat la nedadora del Turkmenistan Jennet Saryyeva, que ha participat en la primera sèrie. Ha arribat 1 minut i 18 segons més tard que la guanyadora, l'eslovena Monica Sagmeister, que ha fet un temps molt dolent: 4.21.55. Sempre podrà dir que va participar en uns Jocs Olímpics, això sí. 
Anar al contingut