Jocs Olímpics

Mireia Belmonte es penja una altra plata, ara als 800 lliures, i destrossa el rècord d'Espanya

La badalonina Mireia Belmonte ha escrit una altra pàgina històrica per a la natació catalana en adjudicar-se la medalla de plata als 800 lliures amb un temps de 8.18.76, fet que suposa millorar el rècord d'Espanya en 4 segons. Només l'ha superat la nord-americana Ledecky, gran dominadora de la prova des del principi. És la segona plata de la catalana després de l'aconseguida en els 200 papallona.

Actualitzat
La badalonina Mireia Belmonte ha escrit una altra pàgina històrica per la natació catalana en adjudicar-se la medalla de plata als 800 lliures amb un temps de 8.18.74, fet que suposa millorar el rècord d'Espanya en 4 segons. Només l'ha superat la nordamericana Ledecky, gran dominadora de la prova des del principi. És la segona plata per la catalana en aquests Jocs de Londres després de l'aconseguida als 200 papallona.

Belmonte ha fet una gran cursa, reservant forces per als últims 200 metres, on ha passat del quart al segon lloc i ha fet un final espectacular en què ha derrotat clarament la campiona olímpica, la britànica Rebecca Addlington.

"No sé si plorar o riure"

La catalana ha declarat un cop confimada la seva medalla que "mai t'has de posar límits" i ha admès que encara no és conscient del que ha assolit en aquests Jocs de Londres 2012: "estic en un núvol. No sé si plorar o riure. Esperem que això només sigui el principi i que l'any que ve a Barcelona, a casa meva -on es disputarà el Mundial-, pugui fer un bon paper", ha dit la badalonina.

Anar al contingut