Natació

Mireia Belmonte es classifica per a la semifinal de 200 estils però queda fora de la final de 400 lliures

El debut de Mireia Belmonte al Mundial de Natació de Barcelona ha acabat amb la classificació de la badalonina per a la semifinal de 200 estils, però ha quedat fora de la final dels 400 lliures per una dècima. La mallorquina Melanie Costa ha aconseguit el rècord d'Espanya en aquesta modalitat, amb una marca de 4'4"20 que fins ara estava en possessió de Belmonte.

Actualitzat
El debut de Mireia Belmonte als Mundials de Natació de Barcelona ha acabat amb la classificació de la badalonina per la semifinal de 200 estils però ha quedat fora de la final dels 400 lliures per una dècima. La mallorquina Melanie Costa ha aconseguit el rècord d'Espanya en aquesta modalitat amb una marca de 4'4"20 que fins ara estava en possesió de Belmonte.

Belmonte ha debutat amb els 200 metres estils, en la que ha estat la primera de les sis modalitats en què participarà la badalonina. La nedadora catalana s'ha classificat per a les semifinals en acabar tercera de la seva sèrie, amb el vuitè millor temps de totes les participants. Belmonte també ha participat en els 400 lliures, on ha aconseguit el novè millor temps, però en la seva sèrie la protagonista ha estat Melanie Costa. La mallorquina, gran especialista en la distància, ha dominat amb autoritat i, amb una marca de 4'4"20 ha batut el rècord d'Espanya, que fins ara tenia Belmonte. En aquesta modalitat, Costa ha passat a la final mentre que Belmonte n'ha quedat eliminada.

En els 100 papallona, Judith Ignacio, tot i aconseguir el rècord d'Espanya, ha quedat fora de la semifinal per 4 mil·lèsimes després d'haver de desempatar amb la japonesa Hoshi.

El rècordman mundial dels 50 papallona, el cordovès Rafael Muñoz, també ha passat ronda després de cobrir la distància amb un temps de 23'17", una marca excel·lent per haver-la aconseguit amb banyador tèxtil. De fet, s'ha quedat a dues dècimes del seu rècord, que va aconseguir amb banyador de poliuretà, un material actualment prohibit per fer vestits de bany de competició.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut