Jocs Olímpics

Mireia Belmonte compleix amb una bona actuació però es queda fora de la final dels 400 estils

Una mica més d'un segon ha privat la nedadora catalana Mireia Belmonte de classificar-se per a la final dels 400 estils. La badalonina, que competia al costat de la favorita, Katie Hoff, ha fet una molt bona sèrie, batent el rècord d'Espanya que ella mateixa posseïa. Però tot i acabar quarta ha registrat el 14è millor temps en el còmput general. Per tant, la badalonina no podrà participar en la lluita per les medalles en aquesta prova encara que tindrà noves oportunitats en els 200 estils -la seva especialitat-, el 4x200 i els 200 braça.

Actualitzat
En la seva primera participació en uns Jocs Olímpics, la prometedora Mireia Belmonte no ha pogut aconseguir l'objectiu que s'havia marcat per als 400 estils, que no era cap altre que classificar-se per a la final. Tot i ser conscient de la superioritat de rivals directes com la nord-americana Katie Hoff, la badalonina del CN Hospitalet ha completat una molt bona sèrie. La catalana ha revertit una sortida lenta amb una bona remuntada, també en esquena, la seva modalitat més fluixa. Tot i l'esforç i malgrat acabar quarta, el seu temps (4:37.91) ha estat insuficient per accedir a la final. Malgrat tot, aquest crono suposa un nou rècord d'Espanya de la modalitat.

Rècord olímpic per a Phelps

Un dels homes cridats a deixar petjada a Pequín, Michael Phelps, ha començat fortíssim la seva participació als Jocs. El nord-americà ha guanyat la seva sèrie dels 400 metres estils aconseguint el millor temps entre els finalistes i registrant, alhora, un nou rècord olímpic amb un temps de 4:07.82 en la que és la seva primera i prometedora aparició. El català Javier Núñez, del club natació Sant Andreu, no ha pogut accedir a la final i s'ha hagut de conformar amb el 22è millor temps.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut