Minut de silenci davant l'ajuntament d'Alcoletge
Minut de silenci davant l'ajuntament d'Alcoletge
Alcoletge

Minut de silenci a Alcoletge pels agents rurals morts per un caçador

Davant de l'ajuntament d'aquest municipi i convocats pel consistori i la societat de caçadors, desenes de persones han guardat un minut de silenci pels dos agents rurals

RedaccióActualitzat

Alcoletge ha recordat els dos agents rurals que van morir dissabte a Aspa, al Segrià, quan un caçador els va disparar amb una escopeta
Les víctimes són dos homes, un de 43 anys de Soses i un altre de 39 anys nascut a Lleida i veí d'Alcoletge. 

Davant de l'ajuntament d'aquest municipi i convocades pel consistori i la societat de caçadors, desenes de persones han guardat un minut de silenci pels dos agents rurals. 

L'homicida confés és un veí de Vacarisses de 28 anys. L'home tenia caducat el permís de l'arma. Està detingut a la comissaria dels Mossos a Lleida i en les pròximes hores passarà a disposició judicial.

El govern ha decretat un dia de dol pel doble homicidi. Amb el decret se suspenen fins diumenge a la mitjanit els actes festius organitzats per la Generalitat.

Dissabte, el conseller d'Interior, Jordi Jané, i la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, van condemnar el doble homicidi i van donar el condol a la família i al cos d'Agents Rurals.

La consellera Serret va recordar que "en els trenta anys d'història d'aquest cos no havia passat mai un fet com aquest" i va reivindicar els Agents Rurals com "un cos estratègic per al país, que fa un servei inestimable al sector, al territori i al país".

 

Anar al contingut