El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, atenent als mitjans aquest 21 de febrer del 2018. Pla mig (horitzontal)
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, atenent als mitjans aquest 21 de febrer del 2018. Pla mig (horitzontal)

Millo nega que es vulgui segregar els alumnes per la llengua a Catalunya i crida a fer un debat "serè"

Actualitzat

ACN Girona.-El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha negat que l'executiu de Madrid vulgui segregar els alumnes per la llengua i ha demanat que es posi fi a aquest "debat pervertit que alguns intenten promoure" perquè és una "falsedat". El representant de l'Estat ha demanat que es faci un debat "serè i tranquil" per veure quina és la millor fórmula per aplicar les sentències judicials que estableixen que almenys un 25% de les matèries s'imparteixin en castellà. També ha dit que el Ministeri d'Educació ho està estudiant i que encara no hi ha cap decisió presa. Pel que fa a la sentència del TC que anul·la els 6.000 euros d'ajut per escolaritzar alumnes en centres privats en castellà, Millo ha assegurat que aquest és un tema a part i que no afecta al fet que el castellà pugui ser llengua vehicular a les escoles juntament amb el català. "I això no és anar en contra del sistema d'immersió", ha afegit durant una visita a Girona.

Anar al contingut