Enric Millo, entrevistat per "Acció política"
Enric Millo, entrevistat per "Acció política"
Barcelona

Millo, després de l'anunci del referèndum: "No hi ajuda, és posar bastons a les rodes"

RedaccióActualitzat

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, diu que Carles Puigdemont ha complicat la situació en anunciar la data i la pregunta del referèndum d'independència. Ho ha dit en una entrevista al programa "Acció política" de TV3.

"Això no hi ajuda, això és posar bastons a les rodes."

Tot i assegurar que, de moment, només són paraules, Millo ha reiterat que el govern de Mariano Rajoy actuarà tan bon punt hi hagi accions concretes.

"Si ell decideix amb el seu govern trencar la legalitat vigent, estaria atemptant contra els drets dels ciutadans i, per tant, el govern espanyol actuaria en conseqüència de manera proporcional a les dimensions de les accions que el govern de la Generalitat decideixi prendre com a conseqüència d'aquesta expressió de voluntat."

El delegat del govern espanyol ha volgut insistir justament en això, que "es tracta únicament de l'expressió d'una voluntat política", una voluntat política que el govern espanyol ja va anunciat divendres que posava en mans dels advocats de l'Estat. Tot i això, el mateix ministre de Justícia, Rafael Catalá, admetia que en principi només cal impugnar "normes jurídiques".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut