Barcelona

Millet va obrir un compte a Suïssa després de la mort de Franco per por a perdre els estalvis

L'expresident de la Fundació Palau de la Música Fèlix Millet ha assegurat en la seva declaració judicial que el compte que posseeix a Suïssa el va obrir l'any 1975 per por que la mort de Franco portés a Espanya un període d'inestabilitat que posés en perill els seus estalvis. D'aquesta manera Millet ha intentat justificar l'existència del compte que també té a Suïssa, al seu nom i al de la seva dona. Tant aquest compte, com el que té a Suïssa l'altre imputat, Jordi Montull, han estat embargats per ordre del jutge instructor, que ha sol·licitat una comissió rogatòria a les autoritats suïsses per esbrinar els moviments bancaris en el període en què es va produir el desviament de fons del Palau de la Música.

Actualitzat
A la seva declaració Millet ha negat qualsevol relació entre el seu compte bancari a Suïssa i el desviament de fons del Palau de la Música. En els últims anys, ha precisat l'imputat, només el va utilitzar per cobrar una part de l'import de la venda d'uns terrenys i, com a màxim, hi va arribar a tenir uns 40 milions de pessetes (240.000 euros).

Fèlix Millet ha dit, no obstant això, que aquests diners procedents de la venda de les seves propietats l'havia anat portant a poc a poc a Espanya, per la qual cosa al compte pràcticament ja no hi quedaven fons.
Anar al contingut