Barcelona

Millet va aprovar un pressupost de 4,5 milions d'euros per construir un hotel de luxe al costat del Palau

Fèlix Millet i Jordi Montull volien construir un hotel de luxe al costat del Palau de la Música. Millet volia quedar-se amb tot l'edifici de La Salle Comtal, situat al barri de Ciutat Vella de Barcelona, del qual ja havia adquirit una part per fer-hi l'hotel. A canvi, s'havien de fer al centre unes obres de millora per valor de 4,5 milions d'euros que estan aturades des que va esclatar el "cas Palau", l'estiu passat. La majoria dels veïns del barri estaven en contra d'aquest projecte, i per això, aquest dissabte han celebrat que s'hagi pogut aturar.

Actualitzat
Amb una simbòlica "xoriçada" popular. D'aquesta peculiar manera, i fent referència a les activitats delictives de Fèlix Millet i el seu entorn, els veïns del barri de Ciutat Vella de Barcelona han volgut celebrar que el projecte de construcció de l'Hotel Palau de la Música hagi quedat finalment descartat. Un projecte que va ser impulsat per Millet i que tenia com a objectiu construir un hotel de luxe al costat del Palau. Per fer-ho, Millet pretenia quedar-se l'edifici de La Salle Comtal, del qual ja havia adquirit una part, per constuir-hi l'hotel.

A canvi, però, l'expresident de la Fundació del Palau de la Música es va comprometre a fer obres de millora al centre educatiu, unes obres que des del passat estiu han quedat aturades com a conseqüència de l'escàndol provocat al voltant del "cas Millet".

El projecte, dissenyat per Òscar Tusquets, preveia que el Palau de la Música primer, i després Olivia Hotels, invertirien gairebé 4,5 milions d'euros a rehabilitar La Salle Comtal, un centre que té més de 131 anys i on estudien 711 alumnes. On ara hi ha el teatre de La Salle Comtal i la capella, estava previst que hi anessin les noves aules i els laboratoris, i sota el pati actual, s'hi havia de fer un nou poliesportiu.

Els espais on Fèlix Millet volia fer l'hotel de luxe, i que va negociar a través del seu col·lega Jordi Montull, es troben al costat del Palau de la Música, al costat de la façana del carrer de Sant Pere Més Alt. Ara, però, el projecte ha quedat paralitzat, i mentre que els veïns de la zona celebren la decisió, els responsables de l'escola reclamen que es compleixi l'acord i s'hi facin les obres de millora.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut