Barcelona

Millet també podria estar negociant amb la fiscalia per rebaixar la pena en el cas Palau

Gemma Montull ha presentat un document al tribunal en què es detalla que tres milions d'euros que se li atribuïen a ella se'ls va gastar Fèlix Millet

RedaccióActualitzat

El judici del cas Palau es reprendrà dimecres vinent amb la incògnita de quina serà a partir d'ara l'estratègia de l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, després que la família Montull està intentant tancar un pacte amb la fiscalia per rebaixar la petició de penes de presó.

L'estratègia de la defensa de Montull repercuteix inevitablement en la de Millet, que també està fent contactes amb Fiscalia. Millet es podria estar plantejant arribar a un acord, en què no negaria la implicació de Convergència.

Segons diverses fonts consultades per TV3, aquest divendres al matí hi ha hagut una reunió entre l'advocat de Gemma Montull i el fiscal del cas. No hi ha, per ara, cap acord tancat. Fiscalia no demana res a canvi i tan sols vol saber la veritat. Això vol dir que no s'estan demanant altres noms que no estiguin a la causa com a contrapartida.

De fet, el pacte que estaria intentant tancar la família Montull inclouria la confessió de Gemma Montull, exdirectora financera del Palau i una de les acusades, que podria confessar que la constructora Ferrovial va pagar comissions a Convergència a través del Palau.

El seu pare i ex-número dos del Palau, Jordi Montull, només ratificaria la confessió de la filla. Tots dos assenyalarien l'extresorer de Convergència Daniel Osácar com la persona que recaptava els diners.

A més a més, Gemma Montull ja ha presentat un document al tribunal en què es detalla que tres milions d'euros que se li atribuïen a ella se'ls va gastar Fèlix Millet. El document detalla on van anar a parar els diners. Entre d'altres coses, a viatges privats de la família Millet o a la compra d'un quadre de Ramon Casas que va fer Fèlix Millet.

 

 

En la segona sessió del judici, la fiscalia es va negar a rebaixar l'acusació contra Osácar i contra els dos directius de Ferrovial. La sala sí que va exonerar un dels 16 acusats, Marc Martí, administrador de l'empresa Publiciutat, per prescripció del delicte.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut