Millet: "No sé on són els deu milions del Palau, molta gent cobrava en negre"

Pat Millet, germana de Fèlix Millet, diu que el seu germà ha estat "imbècil, idiota" però no un lladre

RedaccióActualitzat

"El suplement", de Catalunya Ràdio, ha aconseguit parlar amb Fèlix Millet després que s'hagi tancat el judici del Palau. El programa, que entrevista també la seva germana Pat Millet, ha aprofitat la conversa per fer un truc a la residència de Millet. L'expresident del Palau de la Música s'ha posat al telèfon i, malgrat que fa molt temps que no dona entrevistes, s'ha avingut a contestar algunes preguntes.

Millet ha assegurat que no sap on són els deu milions d'euros desviats del Palau de la Música. Justifica que hi havia molts pagaments en negre i afegeix que si sabés on són ja ho hauria dit:

"Els deu milions que falten? No ho sé. Déu me'n guard. Si ho sapigués ja ho hauria dit. No sé si han fet bé els números. Hi havia molta gent que cobrava en negre."

En la trucada, Millet explica que no es troba gaire bé de salut i que surt poc de casa

"Estic malament de l'esquena. Amb prou feines puc caminar. Puc fer 10 o 20 metres, però em van fer una operació de la columna vertebral i la tinc malament. Tinc 82 anys i els anys no perdonen. No puc ni nedar. Si tinc molta calor m'he de posar a la piscina com si em dutxés"

Sobre la sentència del judici diu que no sap quan sortirà però que no està preocupat:

"Diuen al setembre o a l'octubre. No en tinc ni idea. Que surti quan Déu vulgui. Estic esperant a veure què diuen"

Quan Roger Escapa, el presentador d'"El suplement d'estiu" li pregunta si creu que entrarà a la presó, Millet respon que no en pot opinar i s'acaba l'entrevista amb un "moltes gràcies".

La fiscalia rebaixa a la meitat les penes de presó per a Millet i Montull

"Còmplices polítics"

El programa també ha pogut parlar avui amb Pat Millet, germana de Fèlix Millet, que ha justificat l'espoli del Palau per l'ambició desmesurada del seu germà:

"Crec que el meu germà no ha sigut conscient de l'animalada que està fent. No sé com dir-te. Ambicionava, ambicionava, ambicionava i va fer el burro. Lladre? Jo no li diria lladre. Li diria que ha estat imbècil, idiota i que ho està pagant."

Pat Millet també ha insinuat en l'entrevista que el seu germà va tenir còmplices polítics i creu que quan el jutge resolgui el cas quedaran en evidència.

"Crec que té diversos còmplices polítics i no polítics."

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut