Millet i Montull durant el judici
Millet i Montull durant el judici

Millet i Montull, traslladats a Brians 2

A Brians 2, Millet i Montull també estan a la infermeria, però tenen unes millors condicions d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda

Actualitzat

Fèlix Millet i Jordi Montull han estat traslladats de centre penitenciari. Si bé aquest dilluns van ingressar a la infermeria de Brians 1, aquest dimecres ja han estat traslladats a la presó de Brians 2, uns metres més enllà.

A Brians 2 també estan a la infermeria, però tenen unes millors condicions d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. Tot i que només Fèlix Millet va amb cadira de rodes, se'ls ha traslladat a tots dos.

Els centres penitenciaris catalans no tenen mòdul geriàtric, com sí que tenia la presó Model de Barcelona. L'ingrés a infermeria es fa atenent a la salut dels interns. Tots dos interns van ingressar a presó després que la fiscalia en demanés l'ingrés immediat perquè se'ls ha condemnat a penes superiors a sis anys de presó per delictes econòmics. Les defenses dels condemnats estan en els tràmits de recórrer la sentència.

ARXIVAT A:
Cas PalauJudicial
Anar al contingut