Fèlix Millet
Fèlix Millet

Millet, en llibertat després d'abonar la fiança de 400.000 euros

RedaccióActualitzat

Fèlix Millet surt en llibertat després de dipositar la fiança de 400.000 euros.

Dues propietats familiars

Els avals sòn dues propietats de dos familiars (una propietat per cada familiar). S'ha presentat la corresponent tasació per cadascun dels immobles. La suma de les dues tasacions supera àmpliament l'exigència de la fiança de 400.000 €. Per tant, s'ha dictat auto de llibertat provisional donada la prestació de la fiança. S'ha comunicat a la presó a través del jutjat de guàrdia del partit judicial amb competencia a Brians II. I Félix Millet ha quedat en llibertat a última hora d'aquesta tarda.

Insuficiència respiratòria

Fèlix Millet va ser traslladat al pavelló penitenciari de l'Hospital de Terrassa el dia 23 de febrer, després de ser atès a la Mútua de Terrassa. Millet, que complia condemna al centre penitenciari Brians II per l'espoli del Palau de la Música, va tenir una insuficiència respiratòria i l'equip sanitari de la presó  va ordenar el seu trasllat a l'hospital amb respiració assistida.

A causa dels seus problemes de salut, Millet ja no va tornar al centre penitenciari de Sant Esteve Sesrovires i ha estat hospitalitzat fins aquest matí.

Millet va ingressar a Brians I el 5 de febrer per complir la pena de nou anys i vuit mesos de presó que se li va imposar per espoliar el Palau de la Música. L'endemà va ser traslladat a Brians II, juntament amb Jordi Montull, la seva mà dreta quan dirigia la institució musical.

Millet va ingressar a l'hospital l'endemà que l'Audiència de Barcelona estimés els recursos presentats per ell i per Montull i fixés fiances de 400.000 i 100.000 euros respectivament per poder sortir de la presó.

ARXIVAT A:
CorrupcióCas Palau
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut