Girafes a l'Animal Adventure Park
Girafes a l'Animal Adventure Park
Nova York

Milions de persones pendents del naixement de la quarta cria de la girafa April

El zoològic Animal Adventure Park de Harpursvile, a Nova York, emet en directe el naixement d'una girafa

RedaccióActualitzat

L'Animal Adventure Park de Nova York retransmet en directe des de fa uns dies el part de la girafa April. Es calcula que més de vint milions de persones s'han connectat a aquesta emissió en directe.

April té 15 anys i el seu company Oliver en té 5. Aquesta serà la quarta cria per April, per Oliver en canvi, serà la primera. Oliver i April va estar junts durant curts períodes de temps, segons explica el parc. Els mascles, no participen en el naixement de la cria, i estan separats de les femelles.

El part pot durar entre unes hores i uns dies. La cria al néixer pot pesar prop del 70 quilos i fer uns 2 metres d'alçada. Les girafes tenen un període de gestació de 15 mesos i donen a llum dretes. Als vint minuts de nèixer ja es poden posar dempeus i tot i caure d'una alçada de dos metres no acostumen a patir danys.

El parc assegura que les seves girafes tenen un dels espais més grans a la nació i diuen que estan orgullosos del nivell de cura, felicitat i salut dels animals.

El part d'April va aparèixer a molts mitjans aquest dijous quan Youtube va deixar d'emetre en directe. El motiu va ser un conflicte amb els animalistes que van denunciar l'emissió per " nus i contingut sexual" i això suposava una violació a la política de la web. Milers d'usuaris van demanar que tornés l'emissió i unes hores més tard ja es podia veure de nou.


 

Anar al contingut