Barcelona

Milers de súpers connecten a l'Anella Olímpica de Montjuïc i envien el Biri Biri a casa seva

Milers de súpers han connectat a l'Anella Olímpica de Montjuïc i han aconseguit el repte de derrotar el senyor Pla i enviar el Biri Biri a casa seva.

RedaccióActualitzat

La festa familiar més multitudinària de Catalunya, la dels Súpers, ha tornat a desbordar l'Anella Olímpica de Montjuïc en la 17a edició, amb més de 330.000 persones que, sota el lema "'Connectem", han gaudit del bon temps i d'una àmplia diversitat de propostes per als més petits.

Els milers de súpers han aconseguit el gran repte d'aquest any: derrotar el malvat senyor Pla i i enviar el Biri Biri a casa seva. Quan passaven pocs minuts de la una del migdia, la nau espacial de la família del Birir Biri ha sobrevolat Barcelona i ha vingut a recollir el petit extraterrestre que va arribar de la Lluna.

L'ajut dels súpers ha estat decisiu perquè el Biri Biri es pogués retrobar amb els seus pares. Les imatges d'entusiasme i entrega total dels més menuts que han omplert les grades de gom a gom corejant les cançons del Super3 i el "Connectem" han deixat fora de joc, una vegada més, les males intencions del Sr. Pla.

L'espectacle s'ha pogut veure simultàniament per TV3, el canal Super3 i el Super3.cat, que han ofert ininterrompudament la festa.

Els personatges del Super3 utilitzen el concepte "connectem" amb un doble sentit. D'una banda, per difondre valors positius com l'amistat, la solidaritat o la companyonia. De l'altra, per despertar l'interès dels més petits pel món de la ciència.

Alteracions del trànsit amb motiu de la Festa

Com cada any, la Festa dels Súpers ha desbordat la capacitat de l'Estadi Olímpic de Montjuïc i ha causat alteracions en el trànsit de la ciutat, algunes de ja previstes i anunciades a la web de mobilitat i transports de l'Ajuntament de Barcelona. Atesa la gran quantitat de famílies que han volgut "connectar" amb el "Biri Biri s'hi han vist afectats alguns dels accessos, com la ronda del Litoral, que ha vist tallades les sortides 13 i 14 en direcció Llobregat.

Xifres d'èxit

Un any més, la celebració ha assolit números que maregen. En tot el cap de setmana han passat per l'Anella Olímpica de Montjuïc, 330.000 persones. Això sense comptar que aquest any la festa també s'ha fet en altres indrets de Barcelona, com el Tibidabo i el zoo.

"Connectem" és també el títol d'una de les cançons de moda entre els més petits, que dóna nom al darrer disc del Super3, que ja és disc d'or, amb més de 20.000 còpies venudes. Milers de nens i nenes l'han cantat a ple pulmó durant la primera jornada d'aquesta festa.

El Club Super3 ha rebut en només un cap de setmana fort impuls, amb l'emissió de 25.000 nous carnets.

La Festa també ha mantingut l'interès a les xarxes socials: la superxarxa ha rebut al llarg de la jornada 3.000 missatges; la pàgina www.super3.cat ha tingut 63.000 navegadors únics, i el joc del "Biri-Biri" ha tingut 30.000 entrades.

Aquest any, escenaris per als súpers en altres punts de Barcelona

Aquest cap de setmana la Festa dels Súpers s'ha fet a Montjuïc, al Tibidabo i al zoo, entre altres llocs de la ciutat, amb l'únic repte de connectar amb els pares del Biri Biri. Aquest any, grans i petits poden gaudir de les més de 150 activitats i espectacles, gratuïts i oberts a tothom, com l'actuació d'Els Catarres, maquillar-se com el Doraemon o jugar a ser periodista al plató de l'"Info K".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut