Milers de persones demanen la llibertat dels Jordis davant els ajuntaments

RedaccióActualitzat

Les places dels ajuntaments d'arreu de Catalunya s'han omplert de llaços grocs aquest vespre per demanar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, justament quan fa dos mesos que són a la presó.

L'inici de les concentracions ha tingut lloc simultàniament en diferents ciutats i pobles a les 8 en punt. En totes s'han fet sentir els crits de "llibertat" i en algunes s'ha llegit un manifest condemnant l'aplicació de l'article 155 per part del govern espanyol. També s'hi han cantat l'himne d'"Els Segadors" i cançons com "L'estaca".

A Girona, un miler de persones s'han concentrat a la plaça del Vi per demanar la llibertat dels presos polítics aixecant cartolines de color groc. Durant l'acte s'ha llegit un manifest condemnant l'aplicació de l'article 155 per part del govern espanyol. La concentració ha acabat amb el cant d'"Els Segadors" i crits d'"independència".

 

Barcelona

 

 

 

Terrassa:

 

Badalona:

 

Santa Coloma de Gramenet:

 


Reus:

 


Banyoles:

 





Aquest dissabte, Òmnium també ha recordat en un vídeo els dos mesos d'empresonament del seu president i de l'expresident de l'ANC i ara candidat de Junts per Catalunya Jordi Sànchez.

 

ARXIVAT A:
IndependènciaProcés català
Anar al contingut