Una plantació de marihuana en una imatge d'arxiu.
Una plantació de marihuana en una imatge d'arxiu.
Tarragona/Girona

Mil plantes de marihuana decomissades en una finca de Tarragona i dos pisos a Girona

La Policia ha desmantellat una macroplantació de marihuana a la Selva del Camp, al Baix Camp. A la finca hi havia prop de 700 plantes que pesen uns 160 quilos i han detingut una dona. També han requisat xarxes de protecció i camuflatge per ocultar la plantació. Per altra banda, una operació conjunta de la policia municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra ha permès localitzar més de 300 plantes de marihuana en dos pisos de la ciutat. Han detingut 4 persones.

RedaccióActualitzat
Tarragona

La Policia ha desmantellat una macroplantació de marihuana a la Selva del Camp, al Baix Camp. A la finca hi havia prop de 700 plantes, que pesen uns 160 quilos.

L'operació ha acabat amb la detenció d'una persona per un presumpte delicte contra la salut pública. Es tracta d'una dona d'origen peruà i amb passaport holandès que havia llogat la finca.

La brigada de la Policia Judicial Espanyola va iniciar les investigacions al juny després de comprovar que es podrien estar llogant finques rústiques al Baix Camp per creat macrocultius de cànnabis.

Els agents, que tenien vigilada la zona, van detectar moviments estranys de la dona que indicaven que pretenia abandonar la casa. Per això van intervenir i la van detenir quan intentava marxar amb un taxi.

A més de la detenció de la dona i del decomís de les 700 plantes també s'han requisat xarxes de protecció i camuflatge per ocultar la plantació.

Girona

Per altra banda, una operació conjunta de la policia municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra ha permès localitzar més de 300 plantes de marihuana en dos pisos de la ciutat. Han detingut 4 persones.

Els agents van localitzar 152 plantes en un domicili del barri de la Font de la Pólvora, i 153 més en un altre pis de la mateixa zona. Han estat detingudes 4 persones per un delicte contra la salut pública. La policia també ha fet dues inspeccions en dos bars del mateix barri de Girona, amb el resultat de 20 persones més identificades.

El dispositiu s'ha fet amb gossos ensinistrats, i, segons han confirmat avui, forma part d'una campanya per preservar la seguretat ciutadana en aquest barri.
Anar al contingut