Miguel Ángel Rodríguez surt del jutjat. (Foto: EFE)
Miguel Ángel Rodríguez surt del jutjat. (Foto: EFE)
Madrid

Miguel Ángel Rodríguez nega haver quadriplicat la taxa d'alcoholèmia després d'haver xocat contra tres vehicles aparcats

L'exportaveu d'Aznar, que ha comparegut a porta tancada per ordre del jutge, que hi ha impedit l'accés a la premsa, s'ha tornat a disculpar i ha afirmat que farà "tot el possible per conscienciar la gent que això no es pot fer sota cap concepte". A més, s'ha mostrat sorprès per la repercussió que ha tingut l'incident.

RedaccióActualitzat
L'exportaveu del govern d'Aznar Miguel Ángel Rodríguez ha negat que la taxa d'alcohol a la sang quadrupliqués la màxima permesa quan va xocar contra tres vehicles aparcats a principis de mes, motiu pel qual va ser detingut. Rodríguez ho ha assegurat a la premsa que l'ha esperat a la sortida del jutjat on s'ha celebrat una vista ràpida per un possible delicte contra la seguretat viària. "Aquesta dada no és així", ha afirmat Rodríguez quan li han preguntat per la taxa d'alcoholèmia.

L'exportaveu popular, que ha comparegut a porta tancada per ordre del jutge, que hi ha impedit l'accés a la premsa, s'ha tornat a disculpar i ha afirmat que farà "tot el possible per conscienciar la gent que això no es pot fer sota cap concepte". A més, s'ha mostrat sorprès per la repercussió que ha tingut l'incident. "No sabia que personalment tenia tanta rellevància social. Fa 17 anys em van nomenar portaveu del govern i en fa 14 que vaig deixar la política", ha assegurat.

Rodríguez també ha explicat que els danys als vehicles pugen 1.750 euros i assegura que els desperfectes no han estat importants, i que se'n fa càrrec la seva asseguradora.
Anar al contingut