Actualitat blanc-i-blava

Miguel Ángel Lotina obre la porta a la seva continuïtat a la banqueta de l'Espanyol

Amb la salvació ben encarrilada, l'Espanyol haurà encadenat dues temporades que han portat l'equip a Europa i a la consecució d'un títol important. La paradoxa és que l'entrenador responsable d'això pot marxar per la porta del darrere. Aquest dimecres se li ha tornat a preguntar, a Lotina, pel seu futur, que no aclarirà del tot fins que l'equip estigui salvat, però ha deixat entreveure que vol continuar la pròxima temporada a la banqueta de l'equip blanc-i-blau.

Actualitzat

Fins ara Lotina sempre ha estat hermètic sobre el seu futur. Fa uns dies al Planet Futbol va ironitzar sobre el seu futur i va dir que no aprendria català pel poc temps que li queda a Barcelona. Aquest dimecres, amb un to més seriós, ha dit que no descarta continuar.

Lotina ha admès que guanyar la Copa l'ha estovat i que no pot quedar-se indiferent quan sent que l'afició li demana que es quedi. Si l'equip guanya aquest diumenge a Saragossa i s'assegura la permanència, Lotina farà pública la seva decisió. Aleshores caldrà veure què hi diu el club. Tot apunta que Lotina es vol quedar, però el club té l'última paraula. Cal recordar que el tècnic acaba contracte aquest 30 de juny.

Lotina també ha parlat d'un fet curiós. Qui farà el passadís a qui al derbi del Camp Nou si el Barça ja és campió de Lliga? Lotina no ho dubta. L'Espanyol és qui ha de fer el passadís al campió de Lliga. Lotina, per cert, també ha dit que comprèn la suspensió del Sevilla-Barça i afirma que els consegüents canvis en el calendari s'han d'acceptar.

Anar al contingut