tractors
Els pagesos han tallat la C-31 a l'altura de Torroella de Fluvià (Foto: ACN)
Torroella de Fluvià

Mig centenar de pagesos tallen la C-31 a l'Alt Empordà per reclamar els 2 milions d'euros que se'ls deuen de les expropiacions

Mig centenar de pagesos han tallat de manera intermitent la carretera C-31 a l'altura de Torroella de Fluvià per reclamar els dos milions d'euros que se'ls deuen per les expropiacions del terreny per construir la via.

RedaccióActualitzat
El sindicat Unió de Pagesos (UdP), que ha convocat la protesta, recorda que mig centenar de pagesos no han cobrat encara el que se'ls va prometre, un deute que puja a dos milions d'euros en total i que es deu des del 2008.

Els talls han començat a les 10.30 hores i han provocat afectacions al quilòmetre 369 entre Torroella de Fluvià i Sant Pere Pescador, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Els pagesos han acudit amb onze tractors, amb els quals han fet una marxa lenta per la C-23 entre Torroella i Vilamacolum, durant la qual han repartit fullets informatius a la resta de conductors.

UdP lamenta que, del centenar d'afectats per l'expropiació, la meitat encara no han cobrat i a l'altra meitat encara se'ls deuen interessos per la demora.
Anar al contingut