"MIENTRAS DUERMES" i "[REC]3 GÉNESIS" al FrightFest de Londres.

"Mientras duermes" i "[REC]3 Génesis" han participat a la tretzena edició en el London FrightFest que ha tingut lloc entre els dies 23 i 27 d'agost al West End de la capital anglesa.

Les dues produccions es van projectar a l'Empire Cinema de Leicester Square. "[REC]3 GÉNESIS" es va estrenar divendres 24 d'agost i va comptar amb la presència de Paco Plaza – el seu director- i Leticia Dolera – l'actriu principal. El llargmetratge és una preqüela de les pel·lícules més terrorífiques del cine espanyol: REC i REC 2. "[REC]3 GÉNESIS" explica els orígens de la infecció de REC i REC 2, una infecció que arriba a una finca de Barcelona i contagia tots els convidats d'un casament.

El llargmetratge està produït per Castelao Productions i té el suport de Televisió de Catalunya, que n'ha adquirit els drets d'antena.


Per altra banda, "Mientras duermes" es va projecter diumenge 26 d'agost i hi va ser present Jaume Balagueró, el director. La cinta narra la història d'en César, un home que treballa de porter en un edifici i que controla les entrades i sortides dels inquilins per estudiar-ne els secrets i els punts dèbils. Protagonitzada per Luis Tosar i Marta Etura, la pel·lícula "Mientras duermes" està produïda per Castelao Productions amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, Canal+ Espanya i TVE. El film ha participat en la secció oficial del Fantastic Fest d'Austin d'enguany i va participar en el Festival de Sitges de l'any passat.

El London FrigthFest és dels festivals fantàstics i de terror més esperats de l'any.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut