Barcelona

Microsoft reinventa el seu servei de correu electrònic amb Outlook.com

Outlook.com permet gestionar tot el correu electrònic des del web d'una forma més eficient, també inclourà possibilitats de connexió a Facebook i Twitter. Inclou QuickView, la versió gratuïta per veure i modificar documents d'Excel, Word, PowerPoint, i fins i tot vídeo de YouTube. També permet la integració amb Skype.

Actualitzat
Microsoft, propietària de Hotmail, el pioner i més popular servei de correu electrónic, ha decidit reinventar-lo i ha anunciat la creaciò d'Outlook.com, un nou servei de correu electrònic personal que modernitza l'oferta de la companyia. Aquesta decisió està pensada també de cara a l'arribada del Windows 8 i l'expansió de les tauletes tàctils de Microsoft .

Microsoft havia aconseguit que Hotmail es fes amb una part important del mercat de correu electrònic en el passat. Però l'arribada de Gmail i altres serveis han restat protagonisme a la plataforma de Microsoft. Per aquest motiu, la companyia havia anat introduint novetats a poc a poc, però ara ha decidit crear un nou servei que aprofiti tots aquests canvis i ofereixi una experiència nova.

El resultat és Outlook.com. Microsoft ha utilitzat el nom del seu servei de gestió de correu per crear un "nou servei de correu electrònic personal que reimagina la manera com la gent utilitza el correu", ha explicat la companyia en un comunicat.

Microsoft ha dit que Outlook.com té un "aspecte més net, menys anuncis i és menys molest" que els serveis que venia donant fins al moment. Aquesta nova plataforma, a més de permetre gestionar tot el correu electrònic des del web d'una forma més eficient, també inclourà possibilitats de connexió a Facebook o Twitter.

Destaca el tractament que fa dels arxius adjunts. Inclou QuickView, la versió gratuïta per veure i modificar documents d'Excel, Word, PowerPoint, i fins i tot vídeo de YouTube. També permet la integració amb Skype.

Microsoft ha anunciat que inclou els avanços més importants en camps com el correu en el núvol, que s'allotjarà a SkyDrive.

A la pàgina s'ofereix la possibilitat de registrar-se al servei o d'accedir-hi a través d'un compte Windows Live, cosa que permet configurar el sistema per a la interfície Outlook.com sense necessitat de canviar el domini de l'adreça de correu. El famós Messenger, de missatgeria instantània, seguirà funcionant i la migració d'agenda i correu emmagatzemat serà automàtica.

Outlook.com ja està disponible en format beta
o de proves perquè els usuaris puguin comprovar les seves possibilitats.
Anar al contingut