L'esquí és un dels esports preferits de Schumacher, a la foto en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
L'esquí és un dels esports preferits de Schumacher, a la foto en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Fórmula 1

Michael Schumacher es troba en estat crític per un accident d'esquí als Alps francesos

L'heptacampió del món de Fórmula 1 ha tingut un accident aquest diumenge mentre esquiava fora pistes als Alps francesos. L'alemany ha ingressat en coma i se li ha practicat una intervenció neuroquirúrgica.

Actualitzat

L'heptacampió del món de Fórmula 1, l'alemany Michael Schumacher, es troba ingressat en estat crític al Centre Hospitalari Universitari de Grenoble després de l'accident que ha tingut mentre esquiava als Alps francesos. L'expilot, que portava casc, esquiava fora pistes amb el seu fill de 14 anys i ha xocat amb el cap contra una roca.

En un primer moment no semblava que l'estat de l'expilot fos tan greu, segons el director de l'estació, que ha assegurat que estava conscient quan ha marxat a l'hospital. Aquesta nit, però, el centre mèdic de Grenoble ha emès un primer comunicat oficial en què assegura que Schumacher ha ingressat amb un traumatisme cranial greu i en estat de coma, cosa que ha obligat a una ràpida intervenció neuroquirúrgica. L'encarregat d'operar-lo ha estat el cirurgià Gérard Saillant, un expert neuròleg pròxim a l'expilot que s'ha desplaçat expressament des de París.

L'accident ha passat cap a les 11 del matí a l'estació de Méribel, on l'alemany té una residència.

Anar al contingut