Jocs Olímpics

Michael Phelps es converteix en l'atleta amb més medalles olímpiques de la història

El nord-americà Michael Phelps ha superat la històrica marca de la soviètica Larissa Latinina i ja suma 19 medalles en els tres Jocs Olímpics que ha disputat. Després de perdre l'or en la prova dels 200 papallona, el nord-americà s'ha refet amb una victòria amb l'equip dels 4x200 metres lliures.

Actualitzat
El nord-americà Michael Phelps ha superat la històrica marca de la soviètica Larissa Latinina i ja suma 19 medalles en els tres Jocs Olímpics que ha disputat. Després de perdre l'or en la prova dels 200 papallona, el nedador s'ha refet amb una victòria amb l'equip nord-americà del 4x200 metres lliures. El de Baltimore acumula 19 medalles olímpiques: 6 ors i 2 bronzes a Atenes 2004, 8 ors a Pequín 2008 i, de moment, una plata en els 4x100 lliures i en 200 metres papallona, i aquest or dels 4x200 metres.

En l'últim sospir, el sud-africà Chad Le Clos ha guanyat l'or en els 200 papallona just davant de Michael Phelps. El 'tauró' s'ha refet amb la victòria en els relleus, on l'equip nord-americà s'ha mostrat molt superior a la resta de competidors.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut