NBA

Michael Jordan s'acomiada dels espectadors dels Wizards amb una derrota davant els Knicks

Michael Jordan ha disputat aquesta matinada l'últim partit com a professional amb els Wizards de Washington jugant com a local. Els Wizards han perdut, per 93 a 79, davant els Knicks de Nova York. Els més de 20.000 espectadors que han omplert l'MCI Center de Washington han ovacionat durant més de dos minuts el mític jugador de l'NBA. Jordan ha rebut de mans del secretari de Defensa, Donald Rumsfeld, la bandera que onejava al Pentàgon en complir-se el primer aniversari dels atacs de l'11 de Setembre.

El d'aquesta matinada ha estat el primer homenatge que rep Michael Jordan, que, quan acabi la fase regular de l'NBA, es retirarà de la competició per tercera vegada, ara amb 40 anys. L'últim partit oficial de Jordan serà el de la matinada de dimecres a dijous, contra els Filadèlfia 76ers. En el partit contra els Knicks, Jordan ha jugat 38 minuts i ha estat el màxim encistellador de l'equip, amb 21 punts, tot i que amb un baix encert: 9 de 22 llançaments. A dos minuts del final ha estat substituït. El públic, però, no l'ha deixat d'aplaudir fins que ha acabat el partit. Gràcies a la seva victòria a la pista dels Utah Jazz, els Spurs de San Antonio acabaran la Lliga regular com el millor equip de l'NBA. En els "playoff" tindran l'avantatge del factor camp en totes les seves eliminatòries. Això, però, no els garanteix, ni de bon tros, el campionat.