Los Angeles

Michael Jackson serà enterrat avui en un cementiri de Los Angeles

Michael Jackson serà enterrat al cementiri de Forest Lawn Memorial Parks, a Los Angeles. El funeral se celebrarà aquest dimarts a les cinc de la tarda, hora d'aquí, és a dir, dues hores abans de l'homenatge al rei del pop que s'ha organitzat a l'Staples Center, també a la capital californiana. Fonts pròximes a la família Jackson han assegurat que l'enterrament tindrà lloc en la més estricta intimitat i només hi assistiran familiars i amics.

Actualitzat
Des que Michael Jackson va morir, el 25 de juny passat, s'ha especulat molt sobre on seria enterrat, perquè la seva tomba serà lloc de pelegrinatge per a milions de persones. En un primer moment es va dir que el cantant tornaria a la seva mansió de Neverland, però al final es va descartar per causes legals.

Finalment, Michael Jackson serà enterrat al cementiri de Forest Lawn Memorial Parks de Los Angeles, on hi ha enterrades nombroses celebritats de Hollywood. La cerimònia es farà cap a les cinc de la tarda hora d'aquí. Un portaveu de la família Jackson ha explicat que serà un acte íntim i reservat a les persones més properes al cantant.

Després de saber-se la ubicació de l'enterrament de Michael Jackson, unitats mòbils dels principals mitjans de comunicació dels Estats Units han començat a ocupar posicions a l'entrada del recinte.

Dues hores després del funeral, cap a les set de la tarda, tindrà lloc l'homenatge al rei del pop a l'Staples Center de Los Angeles. Les més de 16.000 persones que podran assistir a l'acte en directe han rebut ja els correus electrònics de confirmació. La distribució de les entrades es va fer per sorteig entre més d'un milió sis-centes mil persones.

Les entrades s'havien posat a la revenda a diverses pàgines d'internet, on han assolit un preu de fins a 10.000 dòlars. Els mateixos webs les han retirades perquè n'han considerat inapropiada la venda.

Dos executius controlaran els béns de Jackson

El Tribunal Suprem de Los Angeles ha designat l'advocat John Branca i l'executiu de la indústria discogràfica, John McClain, com a gestors de l'herència de Michael Jackson.

Després de la mort del cantant, i en no aparèixer cap testament, el magistrat havia designat Katherin Jackson, la mare del cantant, com a única gestora de la seva fortuna, valorada en uns 358 milions d'euros. Va ser només una autorització temporal.

La setmana passada, John Branca va fer públic l'únic testament del rei del pop, escrit el 2002. Al document, Michael Jackson dóna a Branca i McClain carta blanca per invertir i vendre, segons el seu criteri, el seu patrimoni, la majoria en forma d'actius.

Els destinataris últims de l'herència seran la mare de Jackson, els seus tres fills i organitzacions benèfiques.
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut