Barcelona

Metro i Ferrocarrils no tanquen portes amb motiu del Cap d'Any i es reforcen les línies d'autobús

El metro de Barcelona dóna servei durant 43 hores de forma ininterrompuda entre les cinc del matí de diumenge i la mitjanit de dimarts en el marc del dispositiu especial de Cap d'Any. Les línies nocturnes d'autobús també reforçaran el servei amb motiu del canvi d'any, així com els tramvies del Baix Llobregat i del Besòs i les línies urbanes dels Ferrocarrils de la Generalitat, que funcionaran també durant tota la nit de forma continuada.

Actualitzat

Igual que en anys anteriors, i atès que els voltants de la plaça de Catalunya s'han convertit en un dels llocs preferits pels barcelonins i turistes per passar la nit de Cap d'Any, els Mossos d'Esquadra han marcat un perímetre de seguretat amb controls d'accés en aquest entorn.

Per aquest motiu, els dos accessos al metro situats en aquest espai, el que està situat en l'encreuament de plaça Catalunya - Rambles (L-3) i l'accés al costat d'El Corte Inglés (L-1), estaran tancats a partir de les 22.30 fins que s'acabin les celebracions.

Les freqüències de pas per les estacions de metro seran les següents: entre les 5.00 i les 21.30 del diumenge 31, les habituals d'un diumenge; des de les 21.30 del dia 31 fins a les 6.00 de l'1 de gener, inferiors a 8 minuts, i entre les 6.00 fins al final del servei, a les 24.00, seran també les habituals d'un dia festiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut