Jorge Fernández Díaz en una imatge d'arxiu
Jorge Fernández Díaz en una imatge d'arxiu
Barcelona

Método 3 també podria haver gravat una reunió del ministre de l'Interior a La Camarga

Es tracta d'un dinar que es va fer en un reservat de La Camarga i on va assistir el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz. L'enregistrament s'hauria fet coincidint amb la celebració a Barcelona de la reunió del Banc Central Europeu, però la policia no troba la cinta. El director de l'agència ha negat a la policia haver encarregat posar micròfons al reservat on es reunien els caps policials.

RedaccióActualitzat
El mateix restaurant barceloní on es va fer l'escolta a Sánchez-Camacho amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, La Camarga, va ser escenari a l'abril d'un dinar amb la cúpula del Ministeri de l'Interior, que l'agència de detectius Método 3 també hauria enregistrat. Segons publiquen diversos mitjans de comunicació, l'enregistrament s'hauria fet amb motiu de la celebració a Barcelona de la reunió del Banc Central Europeu, i aprofitant la visita dels caps policials al Centre d'Internament d'Estrangers de la Zona Franca.

Al dinar, hi van assistir el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz; el secretari d'Estat de Seguretat,  Ignacio Ulloa; el director general de la Policia, Ignacio Cosidó, i altres comandaments policials i representants del ministeri, entre els quals hi havia el màxim representant de la Guàrdia Civil a Catalunya, Ángel Gozalo, i el cap superior de Policia de Catalunya, Agustín Castro, que justament era present a la reunió que aquest dilluns han tingut els caps policials arran dels casos d'espionatge.

Tot plegat surt a la llum arran de la detenció aquest dilluns de quatre persones en relació amb aquestes escoltes. Es tracta del màxim responsable de l'agència de detectius i tres extreballadors.
Anar al contingut