Barça

Messi va ser canviat al descans per unes molèsties a la cuixa esquerra provocades per una contusió

Leo Messi va veure tota la segona part al Calderón des de la banqueta per precaució i Cesc el va substituir al camp. Segons l'informe mèdic del club blaugrana, Messi va patir unes molèsties a la part posterior de la cuixa esquerra provocades per una contusió i aquest dijous se li faran més proves per saber l'abast exacte de la lesió.

Actualitzat
Leo Messi no va estar gens fi al Vicente Calderón. Les molèsties a la cuixa esquerra li impedien oferir el seu millor joc. De fet, el davanter argentí va veure tota la segona part des de la banqueta per precaució i Cesc el va substituir al camp. Segons l'informe mèdic del club blaugrana, aquestes molèsties eren provocades per una contusió.

Aquest dijous, un cop l'expedició blaugrana arribi a Barcelona, se li faran més proves per saber l'abast exacte de la lesió. Precisament, Messi ve de superar una contractura al quàdriceps que li va impedir jugar amb la selecció argentina un amistós contra Itàlia però, no al debut contra el Llevant a la Lliga, tot i que tampoc no va acabar el partit i va ser substituït 20 minuts abans del final.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut