Leo Messi s'ha exercitat per primera vegada a Melbourne (@Argentina)
Futbol internacional

Messi s'incorpora a la concentració de la selecció argentina a Melbourne

El crac blaugrana s'ha exercitat per primera vegada sota les ordres del nou seleccionador argentí, Jorge Sampaoli, per preparar el partit amistós de divendres contra el Brasil

Actualitzat

Leo Messi s'ha incorporat a la concentració de la selecció argentina a Melbourne i ha completat la seva primera sessió preparatòria sota les ordres de Jorge Sampaoli. El nou seleccionador argentí debutarà en el càrrec aquest divendres contra el Brasil en partit amistós.

Els jugadors que ja són a la ciutat australiana van completar el segon dia de treball amb una nova sessió a la Melbourne City Academy amb la gran novetat de Messi, que ha arribat procedent de la Xina, on ha estat els últims dies per qüestions promocionals.  

Tot i que a poc a poc es va incrementant la plantilla a disposició de Sampaoli, encara queden per presentar-se Gonzalo Higuaín i Paulo Dybala després de jugar la final de la Lliga de Campions a Cardiff, José Luis Gómez, Lucas Alario, Nicolás Tagliafico, Jonatan Maidana, Marcos Acuña i Ignacio Fernández.
 
Segons informa la Federació Argentina (AFA), Mauro Icardi, davanter de l'Inter de Milà, ha treballat al marge dels seus companys al costat del cinesiòleg Luis García.

Anar al contingut