Futbol

Messi s'entrena amb normalitat i jugarà el partit de l'Argentina contra l'Uruguai

La suposada lesió de Messi, la que el va fer retirar de l'entrenament de l'Argentina, ha resultat ser una falsa alarma. Com que amb Messi hi ha aquesta mena de psicosi general, quan es va saber que es retirava de l'entrenament per un problema al bessó, l'alarma es va disparar. Al final, però, tot ha quedat en un cop, ni punxada, ni molèstia muscular. Un cop al bessó de la cama dreta mentre s'entrenava amb l'Argentina. Messi es va retirar només per precaució i aquest dijous s'ha tornat a entrenar sense el més mínim problema.

Actualitzat
Messi no té cap lesió, ni greu ni lleu. Ho ha explicat a Catalunya Ràdio el metge de la selecció argentina que cuida de Messi aquests dies, el doctor Homero de Agostino. El metge de l'Argentina assegura que Messi no tindrà problemes per jugar amb la seva selecció els partits de premundial d'aquests dies. Alfio Basile, el seleccionador de l'Argentina, no el pensa reservar aquest dissabte contra l'Uruguai i Messi jugarà.

Per cert, amb Messi, a l'Argentina, hi ha un recuperador del Barça, Juanjo Brau, el secretari tècnic, Txiki Begiristain i un directiu, Albert Perrín. L'objectiu d'aquests dos últims era confirmar que Messi no haurà de jugar els partits amistosos de la selecció argentina.

Messi no haurà de jugar cap dels tres amistosos d'aquesta temporada

Estava fet des del mes d'agost però no ha anat gens malament la visita que aquesta matinada ha fet l'expedició del Barça a la seu de l'AFA, a Buenos Aires. Txiki Begiristain i Albert Perrín han visitat el despatx de Julio Grondona, li han fet arribar una carta manuscrita del president Laporta felicitant-lo pel triomf als Jocs Olímpics de Pequín. I han parlat de la situació de Messi. Les dues parts han consensuat que Messi necessita protecció tant del Barça com de la selecció argentina per prevenir lesions. I s'ha donat per entès que no jugarà el pròxim amistós de l'albiceleste, programat pel 19 de febrer a Glasgow contra Escòcia. L'Argentina té dos partits amistosos més aquesta temporada: al febrer contra França i a l'agost amb Hongria. Ara l'expedició blaugrana es dedicarà a gestionar la situació dels nous valors del FC Barcelona Luján. Controlen aquest club des de fa un any i han rebut ofertes pels jugadors més destacats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut