Barça

Messi se sotmet a una sessió de fisioteràpia al marge del grup

Lionel Messi ha dedicat el temps de l'entrenament de divendres a una sessió de fisioteràpia i no s'ha exercitat amb la resta del grup. El crac blaugrana podria ser dubte, per precaució, davant l'Osasuna en Lliga. D'altra banda, Jonahtan dos Santos s'ha fet un esquinç del lligament lateral extern del turmell esquerre i estarà uns 15 dies de baixa.

Actualitzat
El jugador del Barça Lionel Messi ha dedicat el temps de l'entrenament de divendres a una sessió de fisioteràpia i no s'ha exercitat amb la resta del grup.

El "10" blaugrana va patir una sobrecàrrega a l'abductor de la cama dreta aquest dijous durant els últims minuts del Màlaga-Barça corresponent als quarts de final de Copa del Rei. Per aquest motiu, Jordi Roura va decidir no arriscar-se davant d'una possible lesió del crac i canviar-lo.

Si Messi és dubte de cara al pròxim xoc de Lliga contra l'Osasuna de diumenge, el club no ho ha comunicat i es manté la versió dels serveis mèdics, que, després de l'últim partit, van mostrar-se optimistes sobre l'estat físic del jugador. No obstant, Roura el podria fer descansar a Pamplona per precaució i pensant en l'anada de les semifinals de Copa al Santiago Bernabéu, que es jugarà dimecres que ve.

Pel que fa a l'entrenament de la resta de plantilla, els titulars de Màlaga han fet treball de recuperació i Song no s'ha entrenat. El camerunès ha hagut de fer nit a la ciutat andalusa, per haver-se retardat en passar el control antidopatge.

Jonathan dos Santos, 15 dies de baixa

A l'entrenament d'aquest divendres, Jonahtan dos Santos s'ha fet un esquinç del lligament lateral extern del turmell esquerre i, segons han informat els serveis mèdics del club blaugrana, el temps aproximat de baixa és d'uns 15 dies.

Anar al contingut