Barça

Messi regala la seva samarreta a un jove discapacitat en acabar el partit de Tànger

Al marge del partit contra el Raja, Leo Messi també va demostrar ser un crack com a persona. Trencant el protocol, un jove discapacitat es va acostar al futbolista argentí -durant la presentació dels dos conjunts- i va arribar a parlar amb Messi i li va demanar que li guardés la samarreta. Al minut 60, quan Messi va deixar el camp per donar entrada a Deulofeu, l'argentí va complir el seu compromís.

Actualitzat
Un detall que va passar desapercebut gairebé per a tothom en el partit a Tànger. Aquesta vegada, cap dels jugadors de l'equip rival es va poder endur la samarreta de Leo Messi.

Trencant el protocol, un jove discapacitat es va acostar al futbolista argentí -durant la presentació dels dos conjunts- i, tot i que membres de seguretat van mirar d'impedir-l'hi, va arribar a parlar amb Messi i li va demanar que li guardés la samarreta.

Al minut 60, quan Messi va deixar el camp per donar entrada a Deulofeu, l'argentí no va oblidar que tenia un compromís. Al final, va quedar clar que l'atreviment, a vegades, té premi.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut